Højt fra træets grønne top

- Kategorier: Nyheder

Vi kender alle fornemmelsen af at have grannåle i hele hjemmet, mens juletræet står fremme. Kunstige juletræer bliver lavet i så god kvalitet, at de næsten kan forveksles med den ægte vare, og så undgår du tilmed grannåle på gulvet, små dyr og allergiske reaktioner ved at bruge de kunstige.

På webshoppen har vi kunstige juletræer, der er små og fine eller store og majestætiske. Vi har både slanke, brede og flade juletræer. Juletræerne findes i grøn, hvid, med og uden sne. Hele udvalget finder du her.

Hvis du er utryg ved levende lys eller bare ikke har lyst til, at sætte lyskæder på juletræet selv, kan du vælge et juletræ hvor lysene allerede er sat på træet for dig.

Brøndsholms små juletræer vil pynte så fint på disken oppe ved kassen eller i vindueskarmen. 

Vores store grønne og hvide juletræer kan bruges til at stå midt i butikken, receptionen eller i stuen.

Ja vi har endda juletræer, hvor sneen allerede er faldet.

Når du modtager træet er det foldet sammen i pakken, og grantræerne har hængslede grene, det vil sige, at grenene sider fast på stammen og ”falder” ud ved samling sådan, at grenene kun skal rettes til.

 

SE VIDEOEN OG LÆR HVORDAN DU SAMLER ET KUNSTIG JULETRÆ


 

Stort udvalg af kunstgran

I Brøndsholms webshop finder du også granranker, granguirlander, grankranse, grangrene mm. Det hele er selvfølgelig kunstigt gran. Gran er en effektiv og nem måde at skabe julestemning. 

Du kan bruge vores kranse til døren og genbruge kransen år efter år. Du kan vælge selv at dekorere kransen eller vælge en krans, som allerede er pyntet eller med lys – den vil ligeledes være en rigtig fin værtindegave.

Hvis du har en butik, hvor du skal pynte facaden, vinduet eller hele butikken op til jul, så har Brøndsholm et stort sortiment inden for kunstige ranker og guirlander kunstig gran og andre materialer. En ranke eller guirlande er nemme at sætte op og kan virkelig gøre noget særligt ved et rum eller en butik, så det skaber den helt rigtige julestemning hos kunderne. >LINK<

Mange af Brøndsholms juletræer og kunstig gran er fremstillet i brandhæmmende plast og er brandsikrede i overensstemmelse med EU-standarder. Dette betyder at plasten blot vil smelte og derved lave mindre skade. Du kan altid se i produktbeskrivelsen, på den givne vare, om produktet er brandhæmmende.