PYNT OP MED ET VINTERTEMA

- Kategorier: Nyheder

Vinteren er en smuk årstid, især når sneen er faldet og lægger sig som et hvidt og blødt tæppe over landskabet. Der er dog ikke mange vinterdage med sne i Danmark, så man kan hjælpe den dejlige vinterstemning lidt på vej ved at pynte op i et hvidt vintertema.

Vinduesklæb med iskrystaller og Bambi

Iskrystaller er utrolig smukke og giver en nærmest magisk vinterstemning. Du kan få stemningen ind i din butik ved at klæbe iskrystaller på din butiksrude. På børneværelset kan man påsætte Brøndsholms vinduesklæb med Bambi og iskrystaller og derved skabe en eventyrlig vinterstemning.


Istapper er naturens egne små kunstværker

Istapper er utrolig fascinerende og er det første lille tegn på at vinteren, er ved at tabe sin kamp over forårssolen. Brøndsholms istapper smelter ikke væk, men kan med fordel anvendes i butiksvinduer til at lave et fint vinter tema. Et godt råd er at sætte dem op i grupper, da det skaber et harmonisk udtryk.


Den hurtige, nemme og flotte vindues dekoration.

Skab en flot vinterstemning i dit vindue, med vindues borde med vinter temaer. Filt bordene kan nemt klippes til så de lige passer i dit vindue.


Skab nemt et vintertema med banner

Hvis du gerne vil have et vintertema i din butik hurtig og nemt, så anbefaler vi at bruge et eller flere banner til at skabe den vinterstemning, du gerne vil have.

 
Banner med vinter i en træhytte i alperne Banner med flot vinterstemning ved sø Banner med romantiske snelandskaber Banner med stemningsfyldt vintermotiv


Sneen falder 

Med kunstig dekorationssne kan du skabe dit eget vinterlandskab i din butik eller skabe en flot vintereffekt på middagsbordet.  

Brøndsholm har mange forskellige produkter til at skabe sne effekt i vores sortiment – spray, drys, tungt sne eller snetæppe. 

Få inspiration til at bruge kunstig dekorationssne på nedenstående fotos, hvor vi har anvendt kunstig sne i forskellige udgaver til at give forskellige vinterudtryk.

Sneprodukter fra Decor

Brøndsholm fører mærket Decor i vores udvalg af sneprodukter. Decor sneprodukter er udviklet og produceret i Danmark gennem flere årtier. Resultatet er markedets mest virkelighedstro sne-produkter til professionel brug. Med en helt unik og god dække- og daleevne. 

Alle Decor kunstsne er polytylen-baseret og fremstillet af de mest miljøvenlige plastmaterialer der findes og deres polyetylenkomponent nedbrydes totalt under forbrænding uden at afgive forurenende gasarter.  Decor kunstig sne er allergifri, og så er de kemisk inaktive og kan derfor betragtes som ikke kræftfremkaldende. Decor sneprodukter er ikke brandfarlige. En brændende tændstik eller cigaret vil ikke antænde produktet, når det først er fjernet fra emballagen. Brandcertifikat kan rekvireres.