Romantisk eller Maritimt?

- Kategorier: Nyheder

En kold drink i hånden og en lækker økologisk bøf på grillen med duften af nyslået græs i næsen, mens himlen lyses op af den nedgående sommersol. Ja sommerdage- og aftener i Danmark kan være så skønne og med kun et par af Brøndsholms produkter kan du sætte et personlig præg på din terrasse.

Tilsæt nogle flotte puder (vi har mange puder med forskellige print til udendørs brug), lyselementer i forskellige højder og tilbehør som bakker og glasflasker, og din terrasse eller altan har fået en make-over.

 

Brug en masse puder til at give en hyggelig lounge-stemning. Pynt med sten og skaller og tag mindet fra stranden ind på terrassen. De blå og grønne flasker, som står i nichen, har hul i bunden med plads til fyrfadslys og skaber et fint lysskær, mens solen går ned i løbet af de lange sommeraftener. 

 

Produkter på maritim

Kunstigt høj græs

Puder med læder hank

Flasker med plads til fyrfadslys

Flasker med sommerfugle-motiv

Stråhat

Sten

Puder med print

Dekorationsstige til fx. håndklæder

  

Du kan opnå den romantiske stil ved at bruge rosa og turkise farver fx i pudeudvalget. Zinkbakken er både praktisk og giver en fin fransk landstemning, når den bruges med flotte blomster og frugter.

Produkter på romantisk tema

Puder

Sommerfugleranke

Zinkbakke

Kunstig Pelargonie

Livagtige frugter

Vi har meget nøje udvalgt vores sortiment af frugt og grønt fra forskellige leverandører og valgt dem, som er mest livagtige. De har tyngde og en touch-feel overflade, som minder om overfladen på ægte frugt og grønt. Se udvalg kunstig frugt og grønt her.