Bind din egen smukke blomsterbuket

- Kategorier: Nyheder

Professionel blomsterbinder, Maria Christensen, viser dig hvordan, du binder årstidsbestemte blomsterbuketter af Brøndsholms kunstige blomster.

Lær at binde en julebuket, forårsbuket og en sommerbuket, som kan holde hele sæsonen.

Nu kan du lære, hvordan du selv binder en smuk buket blomster af kunstige blomster, som holder længe. Vi har bedt blomsterbinder, Maria Christensen, om at lave tre buketter til hver af de tre årstider; forår, sommer og vinter med Brøndsholms kunstige blomster. Se videoerne nedenfor og får inspiration til hvordan du binder de smukke blomsterbuketter selv.

Brøndsholm forhandler de bedste kunstige blomster. Blomster, som er i høj kvalitet og naturtro af både udseende og følelse.

Tid til at sætte kreativiteten løs!


Lær at binde en sommerbuket

Til denne buket har Maria udvalgt nogle af de smukkeste blomster, som blomstrer om sommeren i Danmark. Den runde høje buket er både let og fyldig med nuancer af lyserød, lysegrøn og lilla. De forskellige blomster er fordelt jævnt for at skabe harmoni i buketten. 

Buketten består bl.a. af klematisgrene, valmuer, ærteblomster og lavendel. 

Find alle blomsterne i sommerbuketten og glasvase her


Lær at binde en forårsbuket

Der er så mange smukke blomster om foråret og Maria har skabt en buket med tulipaner i fokus. Sammen med magnolia og birkegrene er buketten let og finurlig og utrolig fin.  

Find alle blomsterne i forårsbuketten og glasvase her


Lær at binde en blomsterbuket med juletema

Alle kunstige blomster i buketten hører til årstiden og vil være at finde friske i almindelige blomsterbutikker på denne årstid.

Rød og grøn er de gennemgående farver i julebuketten med pift af lilla i form af den store artiskokblomst. Buketten er en juleklassiker med bl.a. julerose, mistelten, rødgran og kvisttorngren. 

Find alle blomsterne i julebuketten og glasvase her

Det er rart at have planter og andet grønt til at give et friskt og levende indeklima i hjemmet. Hvis du vil supplere dine nybundede blomster med andre populære stueplanter, så læs med her.

Men buketter er ikke bare begrænset til årstider. Du kan selv designe og bruge kunstige blomster til alle anledninger. Især bryllupsbuketten er populær, da man på den måde kan bevare buketten intakt og lave den i god tid. Den rette brudebuket kan være ligeså vigtig som vielsesringen - og der er et hav af muligheder i vores sortiment.