Indretning med genbrug

- Kategorier: Nyheder

Indretning med genbrug er efterhånden en helt almindelig måde for mange at skabe et hjem med personlighed. Men du inddrager også mere bæredygtighed i dit hjem ved at gøre genanvendelse til en del af din indretning. Udover møbler er der mange andre ting, der i dag recycles og bliver til nye produkter.

Vidste du, at man også kan få pynt og dekoration i genbrugsplast, genbrugstræ, genbrugsgummi, genbrugsmetal og genbrugsglas? Netop genbrugstræ er en god måde at holde budgettet nede og skåne miljøet. Du kan læse mere om hvordan du holder dit træbudget nede her.

Mere personlighed med vaser, hylder og potter i genbrugsmaterialer

Mange kan godt lide at mikse hjemmets indretning, så det giver et personligt udtryk. Hvis du går efter det specielle og unikke i din indretning, så er pynt og dekoration i genanvendte materialer lige noget for dig!

På nogle produkter kan du stadig se print eller logoer fra deres oprindelige brug. Desuden har materialer, der genbruges, charmerende buler og ujævnheder, som er med til at gøre dem unikke. Der er jo ikke en magen til i hele verden!

Indret med genbrug og recycle materialer – og gavn miljøet

Når du indretter dig med genbrug og genanvendte ting får du let sat et hyggeligt særpræg på dit hjem. Du viser samtidig, at bæredygtihed og personlighed i indretningen kan gå hånd i hånd.

At genbruge materialer fra f.eks. gamle bildæk, metaltønder og glasflasker er ikke alene enormt vigtigt og godt for miljøet, men også er rigtig god mulighed for at få genbrug og design forenet.

Hvis du ikke er vild med brug-og-smid-væk kulturen, er der andre ting, du kan overveje. Mange af vores kunder er f.eks. gået over til at købe kunstige planter, blomstergrene og juletræer.

Med planter i UV-beskyttet plast eller naturtro kunststof sparer du tid på pleje og pasning. Kunstige planter er ikke følsomme over for sol, skygge eller manglende vanding - de drysser ikke og skal ikke udskiftes. Og lige når det kommer til juletræet er mange glade for at slippe for at stikke sig på grannåle eller finde dem på gulvet i månedsvis efter, julen er pakket ned. 

Bliv inspireret af vores store udvalg af kunstige blomster og kunstige planter.  

  

6 eksempler på indretningsgenstande af genbrugsmaterialer

Hos os kan du finde forskellige indretningsting i genbrugsmaterialer, og vi har pynt og brugsgenstande i genbrugstræ, genbrugsglas og genbrugsgummi.

1. Potter i genbrugsgummi

Cool potter i genbrugsgummi, et materiale der måske ikke er så velkendt inden for bæredygtigt genbrug. Men disse fede potter/krukker er lavet af gummi fra gamle bildæk. Det betyder, at de kan tåle at stå udendørs og gi’ et fedt udtryk på terrassen, altanen eller ved hoveddøren.

Eller brug dem indendørs til legetøj, tæpper, sko eller som urtepotteskjuler. Der kan forekomme luft i samlingerne, så hvis du planter direkte i dem, anbefaler vi, at bruge en underskål.

De passer desuden perfekt ved siden af dit TV. Hvis du har mange fjernkontroller og hand controllers, får du let samling på dem. Og ja, vi sagde hand controllers. For vi tror, teenagerne synes potterne er OK at have stående på værelset.

De er nemlig samlet med nitter, hvilket passer perfekt til det rå og rustikke look, vi synes er så fedt ved disse potter i genbrugsgummi. De er unikke, for ikke to er ens. Fås i tre størrelser.

    

2. Hylder i genbrugstræ

Denne søde hylde er lavet i genbrugstræ med et lille ophæng, så du let og hurtigt kan få dem op og hænge.

Hylden passer perfekt med kogebøger og krydderurter i køkkenet eller på badeværelset til håndsæbe og nips. Det naturfarvede genbrugstræ minder om drivtømmer, så det ser også rigtigt sødt ud i sommerhuset eller udestuen.

Sæt flere hylder i genbrugstræ sammen og skab dit helt eget udtryk på væggen. Fordi de kommer i to størrelser kan du mikse og matche til du får præcis det look, du vil!

Se vores udvalg af hylder her.

3. Vaser i genbrugsglas

Vi har et stort udvalg af forskellige vaser i genbrugsglas, fra lille til stor, buttet til flaskeformet og i klar, grøn, brun og mange nuancer af blå. Selvfølgelig har vi små genbrugsglasvaser til bordet og store gulvvaser i genbrugsglas.  Vi har vaser i oxideret og håndlavet genbrugsglas i flotte blå farvespil og de helt gennemsigtige - eller rettere, så gennemsigtigt genbrugsglas nu kan blive.

Vaserne i genbrugsglas er små kunstværk i sig selv, men det ser sødt ud at pynte dem efter årstiden. Ved juletid er gran oplagt, til påske ser fx Forsythia-grene flot ud med sine gule forårsblomster og når efteråret kommer, kan du tage de smukke efterårsfarver fra naturen med ind.
Hold øje med vores udvalg, vi får jævnligt nye flotte vaser i genbrugsglas i sortimentet.

    

4. Flaskeholdere med hank i genbrugstræ

Slip for klirrende flasker og risiko for, at de at dine glasflasker går i stykker - transportér dine flasker med på picnic, i parken eller bare ud i haven med disse praktiske flaskeholdere.

Faktisk synes vi, de er så søde, at de sagtens kan bruges til pynt i køkkenet, udestuen, på terrassen eller i sommerhuset. En rigtig flot måde at skabe stemning på, da den er lavet i lækkert genbrugstræ i en mørkere tone med et håndtag i mat look stål. Virkelig flot sammen.

Fås til 3 eller 6 flasker. Perfekt til din hjemmelavede hyldeblomstsaft, den lækre vin eller øllerne. Eller tomme patentflasker fra loppemarkedet!

5. Dekorationsfugl i genbrugsmetal

Disse fugle i genbrugsmetal er vi bare forelskede i! De fås i to størrelser, så vælg den, der passer bedst til vindueskarmen, bogreolen eller udestuen. Eller en af hver størrelse? Vi synes nemlig, det er utroligt sødt ud med den store og den lille ved siden af hinanden.

Genbrugsmetallet har en grøn tone, og en af de meget charmerende ting ved netop disse skønne dekorationsgenstande er, at man kan se lidt print fra metallets oprindelig brug. Der er ikke to fugle der er ens, og det er vi vilde med!

6. Glashovede i genbrugsglas

Sæt dit headset, parykker eller hatte på dette rustikke glashoved. Det består af to presset genbrugsglas og har en synlig samling på midten, et rustikt look vi godt kan lide. Står lige perfekt inde på teenageværelset som i entreen, eller i soveværelset med din favorit hovedbeklædning på.

Det siger andre kunder om os

Vi får flotte anbefalinger på Trustpilot. Vi pakker, så din genstand i genbrugsmateriale ikke kommer til skade i transporten - noget, vores tilfredse kunder omtaler. Vi leverer også hurtigt, så du snart kan komme i gang med at indrette dit hjem bæredygtigt og personligt.

Se vores reviews på Trustpilot her