Inspiration: kreativ krans til døren

- Kategorier: Nyheder

Kranse til døren kan bruges til alle sæsoner i løbet af et år og er altid meget dekorativt. Der findes mange forskellige former for kranse - både jule- og adventskranse, maritime kransepåskekranse og vi kunne blive ved. Kranse kan både bruges til døren, men kan også sagtens bruges som dekoration til bordet, på porten og andre kreative steder. Vi vil i denne inspirationsguide give dig gode råd til, hvordan du kan finde den perfekte krans til døren - eller lave den selv med vores DIY-tips.

    

 

 

Find det perfekte look til din julekrans eller grankrans

Kom i julestemning og udsmyk din dør med den perfekte julekrans i kunstgran. En af de mest klassiske dørkranse er julekranse og de findes i mange forskellige varianter.

Der findes grankransen, som de fleste kender, men de senere år er det også blevet moderne at være mere kreativ med sine kranse og tilføje blomster, andre typer af grene og mere pynt. Da kransen ofte hænger på døren udenfor, kan man med fordel købe kunstige materialer, da de holder længere.

Du kan gå på opdagelse i vores meget naturtro sortiment af kunstige grene, kunstige granranker, kunstige blomster og andet pynt.

Derudover kan du også finde vores kreative og elegante færdige kranse her, hvis du ikke selv vil begive dig ud i at binde kransen selv. Men hvis du gerne selv vil binde kransen og gøre den ekstra personlig - så har vi nogle råd til dig her.

 

DIY: Lav en personlig julekrans med holdbare materialer


Hvis din personlige krans skal holde længe, så anbefaler vi, at du bruger kunstige materialer. Kunstige kranse er særligt gode at bruge, da de ikke skal vedligeholdes, gøres rent efter og samtidigt kan genbruges i flere år. Og hvis du ønsker at have kransen indendørs, så er kunstige materialer allergivenligere end eksempelvis ægte gran.

Der er mange måder at sammensætte en krans på, hvis du selv skal lave den og her finder du derfor steps til den hjemmelavede perfekte krans.

1. Først skal du beslutte dig for hvilken stil du ønsker til lige præcis din krans. Skal det være klassisk julekrans til døren, som er lavet af kunstigt gran? Eller vil du gerne have lidt mere power på farverne og pynte-elementerne som denne julekrans?

2. Dernæst skal du sikre at du har alle dine elementer på plads, så du er klar til at gå i gang - eksempelvis ståltråd og de materialer du vil bruge.

3. Har du lyst til at lege lidt mere med forskellige materialer og udtryk kan du her finde inspiration til pynte-elementer, som du kan bruge.

4. Pynt din julekrans med lidt ekstra julestemning! Find snesprayen, glimmeren og julekuglerne frem - kun fantasien sætter grænser for hvordan din julekrans skal se ud! Se vores indlæg om kreative juledekorationer for mere inspiration.

 

 

Kranse til døren - hele året rundt

En krans på døren er ikke bare en juleting, men kan være dekorativ året rundt. Og en krans kan være prikken over i’et og en god måde at byde dine gæster velkommen på. Især den maritime sommerhusstil er blevet populær og de maritime kranse bruges i mange tilfælde til at dekorere både på husfacader og indenfor. De maritime kranse skaber en autentisk sommerhusstemning og følelsen af at være på ferie et eksotisk sted ved vandet.