Kunstgræs til udstillinger og dekorationer

Udgivet: 2019-02-01 10:02:54
Kategorier: Nyheder

Jeg har arbejdet i dekorationsbranchen i over 20 år, og jeg har altid mine øjne og øre åbne for inspiration, som jeg kan bruge i mit arbejde. Jeg var en tur i Madrid, hvor jeg spottede flere butikker der brugte kunstgræs, buksbom og sten i deres vinduesudstillinger. Jeg tog billeder af de flotte og kreative udstillinger, som du også kan drage inspiration fra.

Billedet ovenfor er fra H&M, som brugte højt kunstgræs til at understrege deres tema og forårsmode i vinduet. Græsset skaber en flot visuel effekt og kan endda tåle den stærke sol i vinduet. Find lignende højt kunstgræs fra Brøndsholm her.

 Græsbundter  Rævehale buket  Spydgræs

En anden modebutik – denne gang til mænd – brugte kort kunstgræs til at skabe en flot græsbund til mannequinerne, som viste forårsmoden til mænd. Den grønne farve er positiv og passer til de fleste andre varer, som udstilles. Find kort kunstgræs i forskellige størrelser og varianter her.

Naturtro græsmåtte  Græsmåtte  Kunstgræs Arizona  Kunstgræs Kentucky

Generelt er kunstgræs en hurtig og nem måde at skabe en naturlig grøn natureffekt til ens udstilling, terrasse eller altan. Kunstgræs fra Brøndsholm er meget slidstærk og kan derfor tåle at blive betrådt og kan bruges udendørs i al slags vejr.

Udenfor en butik i Madrid spottede jeg høje krukker hvor der var sat flotte kunstige buksbom bolde i. Dette er en fin måde, at skabe opmærksomhed på indgangspartiet, til butikken, uden at planten skal vedligeholdes med gødning eller vandes jævnligt.

Find lignende buksbom bolde til din butik her

Som I kan se, skal der oftest ikke så meget til, for at skabe en masse stemning.

Husk at du altid kan kontakte os på tlf.: 7020 3635 eller på mail@brondsholm.dk, hvis du skal bruge hjælp eller vedledning.