Sådan pynter du op til Babyshower

- Kategorier: Nyheder

Babyshowers bliver mere og mere populære, og det er ikke uden grund. Ventetiden kan føles lang, når man er gravid, så det er dejligt med en dag fyldt med kærlighed og hygge, hvor den vordende mor bliver forkælet, og man sammen fejrer det nye liv, der er på vej. 

Men hvordan holder man et babyshower? Der er mange måder at holde et babyshower på, og der er ikke mange regler. Én ting er dog sikkert, og det er pynten! For at det skal blive mere end en hyggelig sammenkomst med veninderne, er der tradition for at pynte fint og festligt op til babyshowers. 

På den anden side af Atlanten giver de den fuld gas til babyshowers. Vi har skævet lidt derover efter inspiration, og vi har nu sammensat en fin kollektion med pynt, der kan skabe de perfekte rammer om et fantastisk babyshower.


Pynt op med lyseblå eller lyserøde nuancer

Det er nemt at skabe en perfekt stemning til festen; festlige flagranker, skinnende balloner, lyserøde og lyseblå bogstaver og bikubebolde i alverdens farver.

Alt i pink.

Blomster, sugerør, frisk lemonade, skønne kyskager og fristende lækkerier. Så er der lagt op til en hyggelig dag. En ”Oh Girl guirlande” rammer herlighederne fint ind.

Så er alt klar til et rigtig lyserødt babyshower.

Husk kagen!

Særlig legendarisk ved babyshowers er den berømte blekage. Et fint tårn med pynt skabt af bleer. Blekagen er et stort hit, men det er også meget populært blandt gæsterne med kager, der kan spises.

Cupcakes og macarons er de helt store hits ved babyshowers. Pynt dem med topping, glasur og krymmel i alverdens farver og top med små fine baby-sticks, du laver af bogstavbånd og et par tandstikker. Det sætter prikken over i’et ved ethvert babyshower.

En mere afdæmpet og stilfuld variant af oppyntning til babyshower.

Blå balloner, stjerner, en flagguirlande med teksten ”Oh Boy” og en ranke med udstansede sutter skaber et fint og diskret udtryk til et babyshower. Der er ingen tvivl om, hvad det er, der fejres.

 

Til et babyshower kan du give den gas med farverne eller vælge et mere afdæmpet udtryk som her, hvor fine sommerfugleklips i sarte farver sætter et eventyrligt præg på borddækningen.

Sommerfuglene er også fine hjælpere, der praktisk kan holde styr på servietter og bordkort. Dertil er det vigtigt at dokumentere dagen med billeder; dette kan enten være med polarid-kamera eller med telefonkamera. Dette kan dog godt kræve meget strøm, så det er vigtigt at du kender de klassiske tricks til at få så meget ud af iphone-batteriet som muligt.

Så gå på opdagelse i vores sortiment og find det du leder efter til dit perfekte babyshower!