Tips til at pynte et kunstigt juletræ

Udgivet: 2019-10-16 09:40:34
Kategorier: Nyheder

Sådan samler du et kunstigt juletræ

Der er mange tips og tricks du kan bruge, når du skal pynte et kunstigt juletræ. Her giver vi dig gode råd, så træet kommer til at stå i al sin pragt i december måned.

Vores kunstige juletræer har været på en lang rejse i en transportkasse fra Asien. Derfor anbefaler vi, at du folder træet ud minimum én dag, før du pynter det og sætter det frem til beskuelse. Gerne et sted, hvor der er lidt fugtig fx en udestue eller garage (uden at være i direkte regnvejr), da fugten sørger for, at nålene retter sig pænt ud hurtigere. Se vores kunstige juletræer her

Husk at gemme papkassen juletræet ankommer i, så du kan opbevare juletræet sikkert helt frem til næste jul. Skulle du miste papkassen, kan du købe en opbevaringspose til dit kunstige juletræ her

Klik her for at se vores instruktionsvideo til hvordan du samler et kunstigt NobleGrandis og Imperial grantræ.


Opsætning af lyskæder

Vi har et udvalg af juletræer, som har ”indbyggede” lyskæder, men til resten af juletræerne kan man købe lyskæder og selv sætte dem på. 


Vores LED 1-2 Glow Lyskæde gør det meget nemmere at sætte lyskæder på sit juletræ, da lyskæden sættes fast på toppen og falder ned over træet (se video nedenfor). Lyskæden har et grønt kabel, som matcher juletræets farve. Lyset på lyskæden er varm LED dvs. at det ligner gammeldags glødepærelys, men har alle fordelene ved LED, såsom længere levetid og strømbesparelse.

Se vores udvalg af LED lyskæder. Klik her for at se en instruktionsvideo, på hvor nemt det er at sætte 1-2 glow lyskæden på dit grantræ.


Dekoration af juletræet

Vi anbefaler, at du hænger de største og tungeste julekugler og juleophæng inderst og nederst på træet, hvor grenene er tykkest. Sæt de lettere dekorationer øverst på de tyndeste grene, så grenene ikke hænger ned pga. vægten.

Det giver en flot og dekorativ effekt, at hænge 2-3 forskellige størrelser julekugler på træet og skifte mellem blanke og matte kugler. Men brug selvfølgelig din egen kreativitet – der er ingen faste regler. Nogle foretrækker et minimalistisk og enkelt pyntet juletræ og nogen vil gerne fylde træet op med meget pynt for maksimum effekt og udtryk.

Tip!

Der findes selvfølgelig ikke nedskrevne regler om, hvor meget pynt man skal sætte på et juletræ. Men vores dekoratør anbefaler ud fra hendes egen årelange dekorationserfaring, følgende opsætningsregler:
 
150 cm højt juletræ: 60 – 100 kugler / 10 meter lyskæde
180 cm højt juletræ: 74 - 120 kugler / 10meter lyskæde
210 cm højt juletræ: 96 – 140 kugler / 20 meter lyskæde
 
En lille huskeregel: For hver 30 cm højde på træet, skal du regne med ca. 15 - 20 stk. kugler eller ornamenter.
 
Vi ønsker alle vores kunder en rigtig glædelig jul!