Traditionel jul med et gran af fornyelse

Udgivet: 2018-08-31 10:55:20
Kategorier: Nyheder

Julen er lige rundt om hjørnet, og de fleste har travlt med at skabe den rette julestemning, der glæder venner og familie i alle aldre. Juletræet skal pyntes med gammelt og nyt, gaverne skal indfinde deres plads og den lille personlige detalje, der fuldender julen, skal indfries. Ægte jul ligger dybt i danskernes hjerte. Men hvad er ægte jul? Tendenserne kobler nemlig traditioner med fornyelse og skaber den personlige og moderne jul anno 2017.

”Hvert år oplever vi, at mange danskere vælger det traditionelle julepynt til træet.

Vi har flere forskellige stilarter i vores sortiment, og det er selvfølgelig forskelligt for den enkelte, hvad opfattelsen af traditionel pynt er.

Men salget beviser, at vi altid vil forbinde julen med de klassiske farver rød og hvid og sølv.”

fortæller Irena Sibbern, adm. direktør i Brøndsholm


Traditioner der aldrig forgår

Mange danskere sværger til det traditionelle juletræ, som minder om gamle dage. Julekugler i sølv og røde og hvide farver skal pryde træet sammen med danske flagranker og små slikstokke. Træet skal stå flot med sin pynt, der glæder både store og små. Små røde juletræer på grenen og små biler med glimmer og pakker på taget hitter også i år.Julen er traditionernes fest, men mange er også klar til at tilføre årets jul et gran af fornyelse. De røde og hvide farver på julekuglerne, og julestjernen til tops ligger fast, men når det kommer til træet, er vi parate til nye juletoner. Danskerne elsker de traditionelle farver på træet, men fornyelse med blågrønne kugler med prikker og striber vinder også frem.