Traditionel jul med et gran af fornyelse

- Kategorier: Nyheder

Julen er lige rundt om hjørnet, og de fleste har travlt med at skabe den rette julestemning, der glæder venner og familie i alle aldre. Juletræet skal pyntes med gammelt og nyt, der skal laves julekalendre, gaverne skal indfinde deres plads og den lille personlige detalje, der fuldender julen, skal indfries. Ægte jul ligger dybt i danskernes hjerte. Men hvad er ægte jul? Tendenserne kobler nemlig traditioner med fornyelse og skaber den personlige og moderne jul.

”Hvert år oplever vi, at mange danskere vælger det traditionelle julepynt til træet.

Vi har flere forskellige stilarter i vores sortiment, og det er selvfølgelig forskelligt for den enkelte, hvad opfattelsen af traditionel pynt er.

Men salget beviser, at vi altid vil forbinde julen med de klassiske farver rød, hvid og sølv.”


Traditioner der aldrig forgår

Mange danskere sværger til det traditionelle juletræ, som minder om gamle dage. Julekugler og kogler i guld, røde og hvide farver skal pryde træet sammen med danske flagranker og små slikstokke. Træet skal stå flot med sin pynt, der glæder både store og små. Små røde julepakker på grenen og små nøddekækkere med ophæng hitter også i år.

     


Julen er traditionernes fest, men mange er også klar til at tilføre årets jul et gran af fornyelse. De røde og hvide farver på julekuglerne, og julestjernen til tops ligger fast, men når det kommer til træet, er vi parate til nye juletoner, med fornyelse kan man prøve med f.eks. julekugler i pink mixgrankogler af plast med ophæng og glimmer i pink og tilføje nogle flamingo fugle af plast med ophæng som et moderne indslag i pynten.