Kunstige blomster på stilk

Hos Brøndsholm finder du et stort udvalg af smukke og naturtro blomster på stilk, som du kan anvende enkeltvis eller sammensætte i mange forskellige slags buketter. Perfekt til butikker, varehuse og virksomheder og naturligvis smuk udsmykning i dit eget hjem.

Du kan sammensætte skønne blomsterbuketter med roser, solsikke, iris, valmue, gerbera, lavendel, hibiscus eller æbleblomstergren, og du kan altid finde kunstige blomster, som passer til årstiden. Vil du gerne lave en romantisk vinduesudstilling til Valentinsdag, kan du dekorere med rosenbuketter eller en gigant rose i vinduet. Til jul kan du sætte julestjerner frem i potter og pynte med vintergrene og

Hos Brøndsholm finder du et stort udvalg af smukke og naturtro blomster på stilk, som du kan anvende enkeltvis eller sammensætte i mange forskellige slags buketter. Perfekt til butikker, varehuse og virksomheder og naturligvis smuk udsmykning i dit eget hjem.

Du kan sammensætte skønne blomsterbuketter med roser, solsikke, iris, valmue, gerbera, lavendel, hibiscus eller æbleblomstergren, og du kan altid finde kunstige blomster, som passer til årstiden. Vil du gerne lave en romantisk vinduesudstilling til Valentinsdag, kan du dekorere med rosenbuketter eller en gigant rose i vinduet. Til jul kan du sætte julestjerner frem i potter og pynte med vintergrene og mistelten, som sammen med kunstig sne og nisselandskaber helt sikkert vil skabe en hyggelig julestemning, der lokker kunderne ind i din butik.

 

Hvis du som privatperson skal holde en fest, så kan du også blive inspireret af det store udvalg hos Brøndsholm. Det er nemlig smukt at pynte op med kunstige blomster til brylluppet, barnedåben eller studentergildet. Du kan sætte blomsterne i vaser på borde, vindueskarme eller på gulve, og de holder sig for evigt friske og kan gemmes og bruges igen til andre festlige anledninger. Du kan finde inspiration til valg af vasetil kunstige blomster i vores inspirationsguide.

 

En verden af kunstige blomster i bedste kvalitet

Kunstige blomster og planter har haft et lidt blakket ry, men de seneste par år er kvaliteten af kunstige blomster blevet rigtig god og ligheden til de ægte er slående. Du kan anvende kunstige blomster når ægte blomster ikke er en mulighed pga. lysmængde, pasningstid eller økonomi (de skal kun købes én gang).

 

Vores sortiment af kunstige blomster er stort. Du kan vælge bland mange roser, tulipaner, påskeliljer, chrysanthemum, hibiscus, gerbera, liljer og meget mere. Alle vores kunstige blomster er utrolig naturtro.

 

Nem bestilling hos Brøndsholm

Uanset om det er til erhverv eller privat, så er det nemt at bestille kunstige blomster i det antal, du har brug for hos Brøndsholm. Vi har i mange år solgt salgsfremmere og dekorationsartikler til detailhandlen, virksomheder, institutioner og private, og du kan forvente en høj service og troværdighed, når du handler hos os.

 

Hos Brøndsholm har vi desuden et team af dygtige freelance dekoratører, som tilbyder dekoratørhjælp til dig, som har brug for inspiration og praktisk hjælp til f.eks. en butiksudstilling. Du kan nemt kontakte os for mere information.

 

Fordelen ved kunstige blomster er, at de hverken skal vandes eller plejes, og de holder sig altid friske og flotte. Skal du i gang med at lave en ny vinduesudstilling, så kan du lade kunstige blomster indgå som en del af udstillingen.

 

Pynt til højtider 

Med vores udvalg af kunstige blomster og planter kan du dekorere dit hjem eller arbejdsplads til en hvilken som helst anledning eller tema. Foruden den kunstige beplantning har Brøndsholm også et kæmpe udvalg af pynt til julpåskenytår og andre højtider, så her er du dækket ind til hele året.
Læs mere
Kunstige blomster på stilk | Brøndsholm A/S

259 produkter

Aktive filtre